Sådan gør du garderoben juleklar - 5 stykker juletøj du skal have i år

Er dit tøjskab klar til julemånederne? Det er altid hyggeligt at iklæde sig sjovt, flot og stilfuldt juletøj, når højtiden står for døren. Hvis din garderobe skal gøres fuldstændig klar til jul, så er der nogle essentielle stykker juletøj, som du bare MÅ eje.

I denne artikel har vi samlet de 5 bedste bud på det vigtigste juletøj, som bør flytte ind i din garderobe, så du er klar til julen i år.

1. Den klassiske julesweater

Man kan ikke sige juleaften uden at nævne den klassiske julesweater. Julesweatre skruer for alvor op for julehyggen, når man skal samles med familien. En julesweater kan købes med alverdens sjove, søde og flotte designs, som med garanti vil vække opsigt til sammenkomster og fester.

Julesweatre kan både være stilfulde og enkle, prangende eller decideret grimme - men det er også charmen ved det hele. Du kan med fordel købe en sweater til både dig og din kæreste eller bedste ven, og troppe op til årets julefrokost i det mest opsigtsvækkende juleoutfit.

2. Hyggesokker med julemotiv

Næsten alle danskere kender til begrebet hyggesokker. Især når de kolde dage i december ruller forbi, så ifører vi os plyssede, strikkede eller polstrede sokker for at holde fødderne dejlig varme. Hyggesokker er et musthave ved juletid og det er særlig fedt, hvis der også kommer et sjovt juledesign på med rensdyr, juletræer eller nissemænd.

Hyggesokker findes over alt, og så koster de ikke særlig meget. Sokker er noget man altid kan bruge og med et par hyggelige julesokker, så er du klædt på både til hjemmehygge foran fjernsynet, eller en kølig vandretur i sne og slud.

3. Et spritnyt sæt festtøj

Der er ingen julegaderobe uden en festkjole, jakkesæt eller en ny blazer. Julen er en stor højtid, hvor vi samles med familien og de nærmeste til middag, sang og samvær. Derfor er det også vigtig, at man ser ekstra godt ud til begivenheden. Det nytter ikke noget at støve sommerkjolen af til juleaften. Denne højtid kalder på stilrene linjer, røde nuancer og måske endda en smule glitter.

Tag på shopping-tur og led efter det fedeste juletøj til juleaften eller måske en festlig julefrokost. Du kan aldrig gå galt i byen med et klassisk sort outfit, men hvis det gerne må være ekstra prangende, så er grøn og rød den perfekte farvekombination til højtidens festligheder.

4. Et julet sæt nattøj til de kolde nætter

December måned byder på kulde, regn og, hvis vi er heldig, også sne. Det er i denne årstid at vi skal hive vinterdynerne, tæpperne og termoundertøjet frem. Du kan gøre dig selv, og din nattesøvn, en kæmpe tjeneste ved at investere i lækkert varmt julenattøj.

Ikke nok med at nattøjet er praktisk og holder dig varm, så er det også ekstra dejligt at nyde en hyggelig kop morgenkaffe iført et sæt rensdyrnattøj. Du kommer unægtelig også i den gode julestemning, når tøjet spiller fra morgen til aften.

5. Sjove julekostumer til festlighederne

Næsten alle bør have et eller flere skægge julekostumer hjemme i garderobeskabet. Julekostumer er tidløse og kan derfor bruge igen og igen, når juleaften står for døren eller, når der skal holdes julefrokost. Du kan vælge at gå all in med et nissepige eller julemandskostume, eller du kan gøre det enkelt med et falsk skæg og nissehue.

Det vil med garanti gøre en hver fest eller sammenkomst både sjovere og mere gennemført, hvis man har klædt sig ud til begivenheden. Der findes et hav af julekostumer til alle aldre og størrelser, så du kan glæde hele familien med matchende nisseoutfits til årets julefest.

Menu
Top