Lille Petra Stolen - Julegaven til ham eller hende der har det hele

Julen er lige om hjørnet, og du mærker sikkert allerede presset over at skulle finde den perfekte julegave. Julen er familiens og traditionernes tid, og der er meget kærlighed i at give den helt rigtige gave - det er en enestående mulighed for at udtrykke taknemmelig over de gode mennesker, du har i dit liv. 

En god gave besidder nogle specifikke egenskaber og kvaliteter. Disse kommer vi nærmere ind på herunder, hvor vi desuden kommer med et godt bud på, hvad et eksempel på den perfekte gave kunne være. 

Gaven over dem alle - tanken

Det er tanken, der tæller, siger man. Og det er delvist rigtigt - når tanken er god, vel at mærke. Tanke uden handling går ikke. En god gave er tænkt, udvalgt og købt særligt til modtageren. En god gave er et køb, der er lagt tanke og umage i. Det er den her ting, der gør, at modtageren føler sig som noget særligt - den her ene udvalgte, hvem du har gidet at gøre noget ekstra for.

I vores privilegerede samfund bestående af selvstændige individer, kan det være svært at finde den rette gave - vi køber jo selv det, vi mangler, og det, vi har brug for. En god gave er altså den her ting, vi ikke vil købe til os selv - men som vi gerne vil have. Det kan for eksempel være noget, der ligger lidt over vores egen prisklasse, det kan være noget, der er svært at få hjem og som derfor kræver en større indsats, eller det kan være en oplevelse af en art, vi ikke vil have alene. 

Alle ovenstående eksempler er gaver, der er lagt energi og kræfter i - og det er det, der betyder noget. 

Lille Petra stolen har det hele

Et godt bud på en god gave til ham eller hende, der har det hele, og som fortjener mere, er &Traditions Petra stol. Denne klassiker er en luksuriøs og stilren "kan-det-hele" gave, der har alle de førnævnte kvaliteter, en god gave skal besidde.

Lille Petra stolen er en klassisk designstol, der er fremstillet og udarbejdet i lækre kvalitetsmaterialer af valnød og fåreskind, og så er den designet for at yde høj komfort, mens den pynter i ethvert hjem. Stolen passer ind med alle stilarter - den har et diskret og dyrt udtryk, der kan gå med det hele. Den vil stå i en lækker kontrast til den minimalistiske indretning, og den vil gå i harmoni med den mere kreative, farverige og legende stil. Denne stol kan både og. 

Gaven der siger det hele

Som gave har Lille Petra stolen netop det, du leder efter, når du leder efter noget særligt. 

Stolen oser af luksus og kvalitet, hvilket fortæller modtageren, at du finder vedkommende meget værd - vi giver ikke dyre gaver til folk, der ikke er af stor betydning for os. Dertil har du den signalværdi, der er i at give en gave, der øger komforten hos gavemodtageren. Det i sig selv fortæller en historie om, at du ønsker ham eller hende det godt. Sidst men ikke mindst, så er denne stol en gave, der symboliserer, at du ynder at gøre dig umage - og det er det hele værd for den person, der modtager. 

En Lille Petra stol er ikke bare en stol - det er et designmøbel, der kan være i familien i generationer. Din gave vil blive videregive mange gange, hvilket i sig selv er en smuk og kærlig tanke. 

Hvis du leder efter den perfekte julegave, så har du den her. Lille Petra stolen fra &Tradition er et glimrende eksempel på en ting, man ønsker sig, man ikke nødvendigvis køber til sig selv - det er en ren forkælelse, og det er din mulighed for at gøre noget ekstra som gavegiver.

Menu
Top