Du er landet på Julesokker.dk, det helt rigtige sted at finde julesok. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle julesok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Julesok Ballon

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos PartyVikings.dk.

Her kan “Julesok Ballon” fås til 25,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En julesok der svæver? Nu har jeg da aldrig, så er der jo plads til endnu mere julepynt! Pust ballonen op og se hvordan den svæve løstigt rundt til julemusikken….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

2: Julesok til Vin

Anden anbefaling har vi fundet hos PartyVikings.dk, hvor du kan købe Julesok til Vin til kun 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Julesok med hane er den perfekte gadget til livsnyderen! Bestil den i dag, fyld den med din yndlings juledrik og smæk så fødderne op på bordet! Denne sok gør bare julen lidt sjovere….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

3: Julesok til juletræ – med rensdyrhoved

Næste anbefaling er “Julesok til juletræ – med rensdyrhoved”.

Dagens bedste tilbud på “Julesok til juletræ – med rensdyrhoved” har vi fundet hos DinGadget.dk hvor prisen lige nu er 39,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot julesok med rensdyrhoved og snefnug! Man ved at julen for alvor er igang når julesokkerne hænges op.
Denne lille julesok er super sød og passer perfekt til små unikke gaver.
Brug julesokken som kræmmerhus! Julesokken er især fin at have hængende på s…

Se hos DinGadget.dk ❯❯

4: Julesok – Broderikit med Julesok til advent & gaver Nisse & Pindsvin- 41-4248

Produkt nummer 4 på vores “julesok-liste” er Julesok – Broderikit med Julesok til advent & gaver Nisse & Pindsvin- 41-4248 som du lige nu kan købe for 340,- hos Vivi´s Butik

Forhandlerens beskrivelse:
Julesok broderikit fra Permin.
Broder din egen julesok til jul med dette kit med Nisse & Pindsvin som indeholder stof, garn, nål, vejledning/anvisning på alle nordiske sprog.
Størrelse 60 x 84 cm.  En julesok som vil glæde mange af de små til jul, og so…

Se hos Vivi´s Butik ❯❯

5: Sweet Treasures by DROPS Design – Julesok Strikkeopskrift 37×15 cm

 • Dagens pris: 53,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 89.00, nu kun 53,-.
  Du sparer 36 kr. / 40 %
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Drops

Forhandlerens beskrivelse:
Sweet Treasures by DROPS Design er en fin julesok, som er strikket i Drops Nepal. Julestrømpen er strikket med nordisk mønster og pomponer.  Sweet Treasures by DROPS Design måler ca. 37 cm i højden og ca. 15 cm i bredden.
Julesokken er strikket på str…

Se hos Rito.dk ❯❯

6: Permin Broderikit Aida Julesok Julemand med Legetøj 29x44cm

 • Dagens pris: 265,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 384.00, nu kun 265,-.
  Du sparer 119 kr. / 30 %
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Aida

Sidste produkt på vores liste er Permin Broderikit Aida Julesok Julemand med Legetøj 29x44cm som vi har fundet til 265,- hos Rito.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Permin Broderikit Aida Julesok Julemand med Legetøj 29x44cm…

Se hos Rito.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste julesok i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse julesok:

Dyreste Julesok på listen er Julesok – Broderikit med Julesok til advent & gaver Nisse & Pindsvin- 41-4248 fra Vivi´s Butik med en pris på 340.00. Billigste udvalgte Julesok er Julesok 41 cm som du kan købe for 10.00 hos Billig-Billy. Forskellen på de to priser er 330 kr. – de 6 Julesok vi har fundet koster i gennemsnit 1648.03 kr.
Ovenstående Julesok data og priser er hentet fra 29 butikker (PartyVikings.dk, DinGadget.dk, Vivi´s Butik, Rito.dk, Parcellet, Creativ Company, Stokværk, Kids-world, Guldcenter.dk, Min Egen Verden, 5D Diamond Paint, Nemmegaver.dk, Nyesokker.dk, Jule-sweaters.dk, Home Sweet Home, Handelshuset Aulum, Canem, Billig-Billy, Foderhulen.dk, Alttilhundogkat.dk, Pakkekalender, Feststemning.dk, InCover.dk, Gucca.dk, Naturebaby.dk, Coolshop.dk, Mystone, Plusshop.dk, Bazta.com). Alle Julesok tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julesok guides:

Fandt du ikke det rigtige Julesok blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julesok:

3 gode grunde til at fejre julen med særlige julesokker

Julen er en tid, som folk fra hele verden fejrer hvert evigt eneste år. Det er en helt særlig tid, som forbindes med en masse dejlige traditioner. Disse traditioner har det særligt med at involverer de personer, som man holder allermest af – nemlig familie og venner.

I har sikkert nogle helt særlige traditioner hjemme hos jer. Nogle af dem er måske meget almindelige, men det kan også være, at I har nogle, som er helt unikke for jer. Et godt bud på en tradition, man kunne tage til sig, hvis man ikke allerede har gjort det, er at gå med julesokker. Det er bare noget virkelig hyggeligt over at klæde sig i julesokker – eller julesweatre for den sags skyld – og særligt hvis man gør det sammen med sin familie. På den måde kan man finde den skønne julestemning frem. Herunder får du 3 gode grunde til at fejre julen med særlige julesokker til dig selv og familien.

Ekstra hygge i juletiden

Når det endelig bliver december, og juletiden går i gang, så er det også vigtigt, at man sørger for ikke at gå ned på hygge. Julen er bare en helt særlig tid, fordi det er som om, det er nogle helt andre regler, der gælder. Man lægger nogle af de mere alvorlige ting til side og fokuserer på at være sammen med sin familie og gode venner.

For netop at gøre den særlige juletid endnu mere speciel, kan man med fordel få købt en masse hyggelige julesokker. Det er i forvejen normalt, at folk render rundt i julesweatre, så der er bestemt ikke noget underligt i også at gå med hyggelige julesokker. Det bidrager til en ekstra hyggelig stemning, og det er der nok ikke nogen, der kan klage over.

Matchende familiesokker

Julen er netop en tid, som handler om at bruge tid sammen med de personer, som man holder allermest af i denne verden – for de fleste er det særligt familien, som man gerne vil bruge ekstra meget tid med i den hyggelige juletid og december måned.

Hvis I tænker, at julesokker kan være en rigtig fin måde at gøre noget særligt ud af perioden, så skal I da gå all in og sørge for, at alle i familien får et par julesokker – måske endda matchende. På den måde kan det også skabe et hyggeligt fællesskab, hvor I på en måde er fælles om at se lidt tossede ud.

Varme om fødderne

Det, som julesokker særligt kan, er naturligvis at bidrage til den hyggelige julestemning. Men nu er det jo faktisk også sådan, at juletiden også tit plejer at være en ret kold tid. Derfor kan julesokkerne altså også bruges til at holde sig varme.

Hvis man gerne vil gå all in på sine julesokker, er det nemlig også ekstra hyggeligt, hvis man vælger nogle rigtig store og tykke nogle af slagsen – på den måde giver de den ultimative julestemning, og så kan de selvfølgelig også varme fødderne godt. Så hvad venter du på? Ud og køb nogle lækre julesokker!

Bør du købe julesokken i butik eller på nettet?

Man sparer tid

At tage på shoppetur tager tid – og også mere tid en man som regel regner med.

Vi mennesker har det nemlig med at huske den der ene gang hvor parkeringspladsen foran butikken var ledig, varen lå forrest i butikken, der var ikke noget kø, og hele købet var overstået på 5 minutter. Og så glemmer vi til gengæld alle de gange hvor det har taget en halv time eller mere. Sådan er det ikke når du køber din julesok på nettet – her tager det altid kun 5 minutter.

Der er aldrig udsolgt af julesokker

Hvis du tager til shoppingcentret for at købe en ny julesok og butikken ikke har det så er gode råd dyre.

Hvis du er rigtig heldig er der andre butikker i centret der sælger samme varer – men ofte vil der være udsolgt i samtlige butikker. Så skal du ud at centret og enten køre hjem uden julesok, eller prøve lykken i en anden del af byen.

Det undgår du hvis du handler online. Her er det altid muligt at finde en butik med varer på lager og hurtig levering.

Ikke nogen kø online

Der er ingen kø på nettet.

Så dejlig nemt kan det siges. Der er selvfølgelig få undtagelser – til Black Friday eller når man skal se om man får penge tilbage i SKAT kan man risikere at skulle være i virtuel kø lidt tid (tid du kan bruge på andre ting imens). Men hvis du en helt almindelig dag skal købe en julesok kan du vælge at gå i butikken hvor der er garanteret kø. eller på nettet hvor der ingen køl er. Et nemt valg.

Måske vil du kunne lide

Vi håber du kunne lide julesokker.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side nodestativ.dk, den vil du sikkert synes om.

Måske kan du også lide:

Her på Julesokker.dk skriver vi ikke kun om Julesok – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: